tiistai 30. joulukuuta 2014

Makuuhuoneemme

Ihanaa kun on lunta! Pitäisi varmaan mennä hieman testaamaan uutta lumikolaa ja lumentyönnintä. Joulupukki oli antelias :) Päädyin kuitenkin ensin kuvaamaan meidän makkareita, joista toinen ei ihan vielä makkarina toimi, koska koko poppoomme (kyllä, myös kissat) nukkuvat samassa huoneessa. Kunhan poikamme hieman kasvaa, siirtyy hän omaan huoneeseensa nukkumaan. 









Vielä on hieman kesken molempien makkareiden sisustaminen. Meidän makkari kaipaa sänkyä vastapäätä olevalle täysin valkoiselle seinälle jotain (mitä???) ja kun minimiehen huoneeseen siirretään pinnasänky, niin täydentyy hänen huoneensa myös nojatuolilla. Haaveilen myös uusista lampuista :)

Ai niin se kakku! Tässäpä siis kuva appelsiinituorejuustokakusta. 

Sulattaminen onnistui ihan hyvin. Huh! Aika perus juustokakku tästä tosin tuli. Olisin itse kaivannut enemmän appelsiinin makua, joten seuraavalla kerralla täytyy laittaa sitä tuplasti. Unohtui muuten konvehdit pikkujouluista jääkaappiin, joten nekin tarjoiltiin tapanina. Lahopää on aina lahopää :)


4 kommenttia:

  1. Ihana kakku ja varmasti oli hyvää! :P

    VastaaPoista
  2. Ja ihana pieni reppu siellä jo naulassa roikkuu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulupukki toi :) Hetki vielä taitaa mennä kun V sitä itse käyttää. Painaa muuten jo yli kahdeksan kiloa, kunnon jötkäle! :D

      Poista