maanantai 15. joulukuuta 2014

Ripset kasvamaan

Moni nainen haikailee pitkien ripsien perään. Monet käyvätkin kuukausittain hakemassa pidemmät räpsyttimet. Upeathan niistä saa, kun tekijä osaa hommansa. Itse en vaan jaksa ja raaski tuohon rumbaan lähteä. Olenkin päätynyt toiseen ratkaisuun, ripsiseerumiin. Kävin jokusia vuosia sitten kosmetologilla ja hän suositteli minulle ripsiseerumia. Vakuutti, että seerumilla jo ihan hyvän mittaisista ripsistäni kasvaisi todella upeat. Seerumin hinta oli tuolloin mielestäni todella korkea (muistaakseni 120e), mutta päädyin kerrankin oikein tuhlaamaan kauneuden eteen ja se kannatti! Kuukauden päästä minulla oli huomattavasti pidemmät ja tuuheammat ripset. Moni ystäväni luulikin minun käyneen ripsienpidennyksessä.


Käyttämäni ripsiseerumi on nimeltään RevitaLash Advanced. Seerumia laitetaan aivan ripsien tyveen, kuten laittaisit eyelineria. Seerumi näyttää vedeltä eikä tuoksu ainakaan minun nenääni miltään. Jos seerumia menee vahingossa silmään, niin kirvelee vain pienen hetken. Mitään sivuvaikutuksia itselleni ei seerumista ole tullut. Laitoin aluksi seerumia joka ilta pari vetoa yläripsien tyveen ja parin kuukauden päästä käytin seerumia noin kolme kertaa viikossa. Tämä riitti hyvin pituuden ylläpitämiseen. Ensimmäinen seerumipullo kesti noin kaksi vuotta, joten ei se sittenkään niin kallis ostos ollut. Yksi miinuspuoli seerumissa on verrattuna ripsienpidennykseen ja se on väri. Seerumi ei muuta ripsiä tummemmaksi. Joudun siis edelleen laittamaan ripsiväriä aamuisin, jotta lopputulos on hyvä. Joskus olen ripseni värjännyt, mikä tietysti poistaa tämän ongelman.



Pidin raskauden ajan taukoa käytössä ja marraskuun alussa aloin käyttämään seerumia uudestaan. Tässä on tämänhetkinen tilanne. 
Mitä mieltä olette?




4 kommenttia:

  1. Kiva blogi!! :)
    Ripset näyttää upeilta, olen myös joskus harkinnut seerumia, mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Suosittelen tuota seerumia kyllä. Netistä löytää halvemmalla.

      Poista
  2. Pitkä ja kauniit on räpsyttimet ��

    VastaaPoista