keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Vanha omenalaatikko

Tein viime viikolla löydön Lielahden Kodin Ykkösestä, joka valitettavasti lopettaa pian. He myivät sisustusrekvisiittana käyttämiään vanhoja omenalaatikoita. Olin niitä aikaisemmin siellä ihastellut ja todennut harmikseni, etteivät ole myynnissä. Nyt oli siis pakko ostaa vaikka hinta 30e mietitytti. Äitini hieman toppuutteli kun olin kolmea laatikkoa laittamassa kärryyni, joten mukaan päätyi vain yksi. Kotona hinkkasin laatikon märällä rätillä niin puhtaaksi kun vain sain. Päätin asetella laatikon sisälle lasihurrikaannin, jossa on itse tehdyt paperinarupallot ja led-valosarjan. Päälle istutin V:n Pentikin nallen.

Nyt jälkikäteen olisi sittenkin pitänyt ottaa ne kaikki kolme. On tuo yksi niin kivan näköinen meillä. Ilmeisesti laatikot ovat tehneet hyvin kauppansa, koska äitini mukaan niitä oli eilen vain muutama jäljellä. En taida ehtiä sinne enää laatikkovarastoani täydentämään, mutta onneksi on tuo yksi!

2 kommenttia:

 1. Höh, kirjoittelin vaikka mitä tähän ja ne hävis taivaan tuuliin.
  Ihanaa lukea täältä kuulumisia, kun liian vähän tulee niitä kyseltyä. :) Päivänsankari muuten lauantaina oksenteli ja nyt on korvatulehduskin ja kova flunssa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi. No mut sait kunnian olla ensimmäinen kommentoija :D :D Katsoo tuleeko muita. Halauksia ja paranemisia potilaalle! Toivottavasti tauti selättyy pian eikä tartu teihin muihin.

   Poista