torstai 22. tammikuuta 2015

Kevättyynynpäälliset ja vaatelöytöjä

Kävimme eilen Ideaparkissa katsomassa H&M:n tyynynpäällisiä ja harmikseni kaupasta puuttui netissä minua eniten miellyttänyt vaaleanpunainen yksilö. Höh. Lisäksi vihreä (ei röyhelö) oli jotenkin liian kiiltävä. Ei lähtenyt tyynynpäällisiä sieltä meille, paljon muuta lähti kyllä :) Ehdoton lemppari oli tämä suloinen paita V:lle. Monia tämän tyylisiä paitoja pienille pojille oli nyt H&M:llä, jos joku on kiinnostunut. 



Itselle löysin tähtipöksyt, joita T toivoo käytettävän vain kotona...olivat siis nuortenosaston löytö, mutta mun mielestä hauskat ja yllättävän mukavat jalassa.


Pidän paljon Pentikin tuotteista ja kävimmekin katsomassa myös Ideaparkin Pentikin tarjonnan. Ihastuimme Hortensia-tyynynpäällisiin ja ne myös ostimme vihreässä värissä. Kotona ne saivat kaveriksi meillä jo ennestään olleet H&M:n valkoiset röyhelötyynynpäälliset. Oliko hyvä valinta?




Ihanaa torstaita!


4 kommenttia:

  1. No niin, mun piti laittaakin viestiä sulle kun luin Pentikin kuvastoa, että siellä ois ihania tyynynpäällisiä ja nyt ne on jo sohvalla!! Näyttää ihanilta! :) Vitsi, että pitäis itekin jaksaa/keretä joku ilta käymään siellä. Ei vaan millään jaksa raahata lapsia päiväkotipäivän jälkeen kaupoille.
    Hyvä toi T:n kommentti noista housuista :D Ja voisit muuten suunnitella meidänkin pihaa, niin hyvin näyttää olevan hallussa! :) Mukavaa viikonloppua teille kaikille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hyvin :D Noi on kyllä niin kivat ja jotenkin hyvin meidän tyyliset. Ne kaksi muutakin väriä oli kivat myös! Meillä on yhdet Pentikin tyynynpäälliset jo aikaisemmin ja laatu on ollut niissä ainakin hyvä. Sun pitää laittaa Tuomas hoitaan lapsia niin pääset rauhassa yksin kaupoille :)

      Ihanaa viikonloppua sinnekin!

      Poista
  2. Naapurinkin pihaa saa suunnitella, kun aikaa ja varsinkin intoa on riittämiin. Kauniita kuvia ja niin keväsiä. Ihan tulin iloiselle mielelle, vaikka olo ei olekaan freesein.
    Suunnittelin aluksi meillekin kevätväriksi tuota lehmuksen(?) vihreää, mutta väri taitaa kallistua neilikoittenne keltaiseen uuden vahakankaan innoittamana. Ja pikkuVee tarvii lapioita hiekkalaatikolleen. Kakkureseptihän on jo luettuna ja rutattunakin.
    Uusia blogeja ootellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitten vaan tarvitsen hieman ajatuksia siitä mitä haluutte :) Ja kyllä, täytyy hankkia niitä lapiota ja ämpäreitä!

      Poista