maanantai 26. tammikuuta 2015

Merkkilaukku hieman halvemmalla - Michael Kors Hamilton

Olin pitkään himoinnut Michael Korssin Hamilton laukkua ja syksyllä sen vihdoin raaskin ostaa. Aika yleinen laukkuhan tuo jo on, mutta minusta se vain on niin nätti. Päädyin ostamaan laukun netistä ystäväni vinkattua minulle merkkitavaraa hyvällä alennuksella myyvän kaupan. Kyseessä on Net-A-Porterin  outlet-kauppa The Outnet. Puoleen hintaan tuolta oman Hamiltonini ostin. Posti toi laukun nopeasti kotiovelle kymmenellä eurolla. Ei voi olla kuin tyytyväinen!

Laukkuni on ruskeaa nahkaa (staffiano) ja siinä on kultaiset yksityiskohdat. Nahka on hyvin jäykkää, joten laukku pitää hyvin muotonsa.
Tästä mallista saa olkahihnan tarvittaessa irti. En ole laukkuani ilman olkahihnaa käyttänyt, mutta voi sekin joskus tulla tarpeen. Olkahihnan poisto keventää laukkua huomattavasti, mutta minusta ulkonäkö kärsii. Mitä mieltä olette, hihnalla vai ilman parempi?
Laukussa on kolme isoa ja viisi pientä lokeroa, joista yksi pieni ja yksi iso ovat vetoketjullisia. Monissa Hamilttoneissa ei ole isoa vetoketjullista keskilokeroa tai irroitettavaa olkahihnaa. Olen hieman vauhko tavaroideni kanssa, joten etenkin tuo iso vetoketjutasku oli huippu!


Voin suositella The Outnettia, mutta nopea kannattaa olla. Oma laukuni myytiin loppuun alle puolessa tunnissa, koska kauppaan tulee usein myyntiin vain muutama yksilö. Noin puolen päivän kieppeillä uutuudet sinne päivittyvät ja muistaakseni tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Päivistä en mene kyllä takuuseen. Itse metsästin laukkuani useamman kuukauden, joten kärsivällinen sai olla. Nyt tekisi vielä mieli ostaa kukkaro tuolta, mutta ehkä hieman myöhemmin. Vielä menen hetken Marimekon pienellä pussukalla, joka on usein niin täynnä, että ei meinaa kiinni mennä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti