sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Sohvapöytäpohdintaa

Kuten jo aikaisemmassa postauksessa mainitsin, meillä on huutava tarve sohvapöydälle. Myimme kesällä vanhan ison Ikean Liatorp-sohvapöydän pois, koska se oli väärän kokoinen nykyiseen olohuoneeseemme. Nyt meillä sohvapöytänä toimii jo lapsuuden kodissani ollut TV-tasoni. Se on ollut yllättävän kätevä, koska sitä on helppo liikutella pyörien ansiosta, mutta rumahan tuo on.

Kävimme Iskussa katsomassa sohvapöytiä ja ihastuimme näihin kolmeen, mutta tammisina. Kyseessä on iskun Diva-sohvapöytäsetti.


Etenkin tuo isoin kiinnitti huomiomme. Siinä on vain yksi miinus. Alataso puuttuu kokonaan. Mielestämme alataso sohvapöydässä on ollut kätevä ja haluaisimme sellaisen myös uuteen sohvapöytään. Toisaalta tuo pienin voisi toimia alatasona. Ehkä kuitenkin suurempi ongelma minulle on, että kuinka nämä toimivat muun sisustuksen kanssa. Sohvaan sopivat mainiosti, mutta muu olohuone/keittiökalaustus on hyvin erityylistä. Kaiken ei tarvitse eikä saakaan olla samantyylistä, mutta meiltä löytyy noita tyylejä jo jokunen. Mieheni on sitä mieltä, että ostamme kaikki kolme. Keskikokoisen sijoitamme sitten jonnekin. Itse olen vielä vain isoimman kannalla, jos ollenkaan.

Tässä muutama toinen vaihtoehto Iskulta. Sopisiko meille sittenkin joku näistä paremmin? 


Kuvat: www.isku.fi

4 kommenttia:

 1. Äitimamma11.1.2015 23.43

  Kauniita ovat kaikki kolme. Ovatko kevyitä? Voisivat olla pienelle pojalle herkullisen kutsuva kiipeilykohde triona?
  Valkoinen värinä näyttää raikkaalle. Miltähän kodissa näyttäsi joku vanhahtava uusi pöytä ? Löytyykö kunnostusintoa? Naapurista vois löytyä matalapöytä. Ei lapsuudenkodissa ollut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. En kokeillut mitä painavat, mutta kai massiivipuu jonkin verran painaa. Valkoinen versio ei ollut kokonaan massiivipuuta ja ajateltiin, että siinä näkyy helpommin jäljet. Mietin kyllä myös oikeasti vanhaa pöytää esim. vanha penkkikin voisi olla kiva :D Täytyypä tulla katsastamaan se pöytä.

   Poista
 2. Minä muuten katselin iskun lehdestä samaisia pöytiä. Sohvapöytää nimittäin tarvittais myös täällä!! Jouluna oli lasten piirustuspöytä sohvapöytänä, että sai vähän tunnelmaa (ja herkkuja sohvan ääreen). :D Kivalta näyttää noi pöydät ja mielestäni oli tosiaan alessakin nyt?? Tykkään kyllä myös tosta viimisen kuvan tarjotinpöydästä, mut ei varmaan oo kauheen iso..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis herkkupöytähän se meillä todellisuudessa olis :D :D Joo, oli alennuksessa, mutta vain valkoiset tammijaloin. Kivalta näyttää nekin, mut pelkään, että tossa näkyis heti jäljet ja haluisin kokonaan massiivipuuta, mitä valkoiset ei ole. Saatiin tosin ihan hyvä tarjous noihin tammisiin (hieman yli 20% alennusta). Mä oon tuota tarjotinpöytää ihastellut jo aikaisemminkin, mutta se on tosiaan aika pieni ja T ei syttynyt siihen ainakaan vielä. Sivupöydäksi olis kyllä hyvän kokoinen.

   Poista