maanantai 12. tammikuuta 2015

Sohvatyynyt

Tuntuu, että olohuone kaipaa kevättä päin mentäessä värikylpyä. Tällä hetkellä linja on valkoinen/harmaa/musta. Meillä ei ole verhoja olohuneessa, joten sohvatyynyjä vaihtamalla saa helpoiten vaihtelua olohuoneen värimaailmaan. Ihastuinkin H&M:n tyynynpäällisiin. Vaaleanvihreää, vaaleanpunaista ja valkoista, oi että! Olisiko tässä kiva yhdistelmä? 

Kuvat: www.hm.com

Röyhelökukkatyynyt ovat pienempiä kuin nuo kolme muuta. Tuollaiset valkoiset röyhelökukkatyynyt meillä jo onkin, mutta muut voisi ostaa niiden lisäksi. Vai jättäisikö jotain pois ja ostaisikin joitakin pari? Häiritseekö tuo kuviollisen tyynyn beige taustaväri liikaa tummanharmaalla sohvalla? Onko liikaa röyhelöä? 

5 kommenttia:

  1. Jospa nyt vielä kommentoin tätäkin, kun myös sohvatyynyt on olleet mietinnässä. Meillä on vaan noita valkoisia/harmaita ja jotain väriä ois kiva saada kevääksi. Juurikin vaaleanpunainen on ollut mielessä. Mun makuun röyhelöitä tulis liikaa jos molemmat röyhelöt ottais, mut ei kuitenkaan paha oo. :) Minä ostaisin vaaleanpunaisen, valkoisen ja jomman kumman vihreän. Tai ehkä kaksi vaaleanpunaista. Mutta sinä tykkäät ehkä enemmän vihreästä ja röyhelöistä kuin minä. Nämä on näitä elämän vaikeita valintoja :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteistä! :D T hylkäs jo ton kukkatyynyn, joten sitä ei sit ainakaan tule meille. Pitäis päästä näkeen vielä nämä ihan luonnossa...Ideapark taitaa olla lähin, mistä vois löytyä. Laitan sit tänne mihin päädyttiin :)

      Poista
  2. Ja tärkein tietysti jäi kirjoittamatta. Koska nähdään??!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy soitella tästä. Meillä ei edellenkään kovin kiireistä ole, joten sit kun pahimmat ajokelit on mennyt niin meille passais ainakin! Ja hei, miten olis Puutarhamessut keväällä Tampereella tänä vuonna kun viime vuonna ei onnistunut?

      Poista
    2. Puutarhamessut kuulostais kyllä tosi hyvältä idealta!! :D

      Poista