keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Akustiikkataide

Teimme hetki sitten hieman isomman sisustushankinnan. Olohuoneemme on kaivannut jotain seinilleen ja päätimme ostaa taulun sohvan päälle. Kyseessä ei ole ihan tavallinen taulu vaan tämä taulu auttaa myös kaikumiseen, jota meillä on hieman laattalattian vuoksi. Löysimme erilaisia vaihtoehtoja netistä, joista eniten tykästyimme Sani Miekkalan akustiikkatauluihin. Nähtyämme Asuntomessuilla kaksi hänen työtään, päätimme tehdä tilauksen Luoto-nimisestä taulusta. Sanilla on muutamia kokoja Luoto-mallistossaan, mutta meille sopi paremmin omilla mitoilla teetetty. Tämä teki myös taulustamme uniikin teoksen. 

Saimme hyvää ja nopeaa palvelua Sanilta. Hän lähetti meille luonnoksen sähköpostiin ja siitä jokunen viikko ja taulu oli meillä. Huoneen akustiikka on selvästi parantunut ja kyllähän tuo hyvältä näyttää :) Mitäs te pidätte taulusta? 

Koska olemme siirtäneet työpöydän pois olohuoneesta ja vaihtaneet nojatuolin paikkaa, tuntuu, että olohuone kaipaisi verhoja. Meillä on jo vuosi sitten ostettu verhotanko odottamassa ja verhotkin löytyisivät valmiina...Pitäisikö siis laittaa tuonne nurkkaan valkoinen sivuverho?


Jos haluat nähdä tauluja livenä, niin Sani Miekkala on tällä viikolla mukana myös Habitaressa. Luin nettisivuilta, että myös messutarjouksia on luvassa :)

Nyt olikin hyvää aikaa kirjoittaa blogia kun meno on kaikilla muilla oheinen.


 Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti