keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Vinkki kissojen omistajille

Haluan jakaa kaikille kissojen omistajille vinkin. Yksi suurin sisustuksellinen nou nou, joka sisäkissojen kanssa täytyy hankkia on hiekkalaatikko. Voi juma kun ne on rumia ja auta armias, jos kissa ei suostu käyttämään kannellista hiekkalaatikkoa niin siinä saa sitten aina katsella kissansa jätöksia. Tietysti, jotkut kissat osaavat kauniisti ne peitellä, mutta meidän leidit eivät kumpikaan peittelemisessä kovin hyviä ole. Kyllä ne siellä kaapivat ja kuopivat ahkerasti, mutta lähinnä laatikon reunoja tai ovea....tai sitten joskus tassu ulottuu kaapimaan oven ulkopuolelle lattiaa...viisaita yksilöitä meillä. Onneksi sentään suostuvat käyttämään kannellista laatikkoa.

Edellisessä asunnossamme ei ollut vessa/kylpyhuoneessa sopivaa paikkaa hiekkalaatikolle, joten sijoitimme sen työhuoneeseen. Päätimme mennä puutyökurssille ja tehdä lipaston, johon mahdutimme hiekkalaatikon ja ison säkin puhdasta hiekkaa. Hassua oli, että myös toinen henkilö samalla kurssilla teki penkkiä, jonka sisälle laitetaan myös hiekkalaatikko :)

Emme pahemmin mitään puutyöjuttuja olleet tehneet, joten vaikka ei se täysin suora ole, niin täytyy olla tyytyväinen :) Lipasto on toiminut erittäin hyvin ja kissat hoksasivat jujun heti. Pitää muuten myös hajun paremmin loitolla. Nykyisessä asunnossa vessaan menisi hienosti hiekkalaatikko, mutta edelleen laatikko on lipaston sisällä työhuoneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti