maanantai 8. toukokuuta 2017

Mitä meille kuuluu?

Päätin aloittaa blogin kirjoittamisen taas pitkästä aikaa. Edellisestä postauksesta on kulunut jo yli 1,5 vuotta ja paljon on tapahtunut siinä välissä.

Suurin muutos on ehdottomasti tyttäremme syntymä viime vuoden maaliskuussa. Hän on nyt iloinen ja päättäväinen yksivuotias. Tällä hetkellä harjoittelee kävelemistä ja puhuu omaa kieltään. Veljen kanssa leikit sujuvat jo joskus ihan kaksinkin.Toinen iso muutos on, että nuorempi kissamme Nessa jouduttiin lopettamaan, koska hänen molemmat munuaisensa lopettivat toiminnan. Tämä tapahtui alle kaksi kuukautta sitten ja oli meille hyvin suuri järkytys. Nessa oli vasta neljä vuotta ja ennen tätä ollut täysin terve. Toinen kissamme Noelle on ollut Nessan poismenon jälkeen paljon seurallisempi ja pari kertaa on itkenyt yöllä. Kaipaa selvästi kaveriaan niin kuin me muutkin.Päätimme ottaa toisen kissan ja viime viikonloppuna teimme varauksen ihanasta sinitabbybirmapojasta. Pikkuinen on vasta 4 viikkoa, joten heinäkuun alkuun asti joudumme odottamaan, että saamme hänet kotiin. Kasvattaja onneksi lupasi, että pääsemme kesäkuun alussa katsomaan pikkuista uudemman kerran. Nyt onkin kova nimipohdinta menossa.

Olen ollut nyt kotona kohta kolme vuotta. Vaikka rakastankin lasteni kanssa oloa, kaipaan takaisin töihin. Olen jo hetken hakenut töitä ja toivon pian hyvän työn löytäväni vaikka välillä usko meinaa mennä. Koulutukseltani olen diplomi-insinööri, joten työmarkkinoilla kilpailu on kovaa. Kotona ollessa saa tietysti tehtyä kaikenlaista ihan eri tavalla kuin jos kävisin töissä. Olenkin innostunut ompelemaan. Ostin saumurin ja ompelukoneen viime vuoden lopulla ja niitä on tullut käytettyä paljon! Lähinnä olen ommellut lastenvaatteita, joihin löytää nykyään aivan ihania kankaita. Juurikin ihanat kankaat oli syyni ryhtyä ompelemaan. Nyt on kaapissa jo vino pino kankaita ja valmiitakin vaatteita.

Olen innostunut lastenvaatteista muutenkin. Erityisesti Mini Rodini, Papu ja Gugguu ovat mieleeni. Kestävät käyttöä ja niillä on hyvä jälleenmyyntiarvo. Ovat myös eettisesti hyvä valinta. Toki täytyy myöntää, että löytyy meiltä paljon ei niin eettisiä tuotteitakin...ainakin vielä.Blogissa olen aikaisemmin kirjoittanut jonkin verran pihastamme, joten kerron nyt pihakuulumisiakin :) Viime kesänä meidän pihassa tapahtui kaksi isoa muutosta. Meille tuli asfaltti soran tilalle ja leikkimökki lapsille. Leikkimökin tekivät mieheni ja appiukkoni toiveideni perusteella. Ja siitä tuli juuri sellainen kuin halusin! Itselleni jäi mökin maalaus ja sisustaminen. Mietin eilen, että pitäisi leikkimökki ottaa talven jäljiltä käyttöön, mutta tänään satoi taas lunta. Argh! Kevät on kyllä ollut yhtä edes takas sahaamista sään suhteen. Seuraavan kesän hommaa olisi sisääntulokuistin laatoitus ja toivoisin myös jonkinlaista katosta terassille kun tuo meidän aurinkovarjo on aika hasardi tuulella.Tässä nyt porinat tältä päivää! Ihanaa päivää!

- Karoliina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti