keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Moderni leikkimökki

Viime kesän suurin pihaprojekti oli ehdottomasti leikkimökin rakentaminen. Leikkimökki tehtiin alusta loppuun itse. Minä suunnittelin ja mieheni rakensi isänsä kanssa mökin valmiiksi. Maalaus ja sisustaminen jäi sitten minulle. Leikkimökistä tuli moderni, vaalea, talomme tyyliä mukaileva ja sisältä valkoisen sekä pastellisävyjen värittämä.

Maansiirtotöistä lähti leikkimökin teko liikkeelle
Maalausta vaille valmis!

Elokuussa mökki oli vihdoin valmis ja kutsuimme naapurit tupareihin :) Parasta mökissä on ehdottomasti liukuikkuna, joka mahdollistaa kioskin leikkimisen. Lisäksi iso plussa on, että mökki on sen verran korkea, että siellä mahtuu aikuinenkin seisomaan. Miinusta on, että ainakin viime kesänä ampiaiset tykkäsivät myös mökistä. Onneksi eivät sentään pesää alkaneet rakentamaan tai pistäneet ketään.

Minulla oli haave mintunvärisistä pinnatuoleista leikkimökkiin ja ihan sattumalta löysin torista pienet pinnatuolit ja vielä asuinkaupungistamme. Maalasin ne ja oi että! Juuri sellaiset kuin haaveilin. Leikkimökin tuolit ovat olleet talven meillä sisällä käytössä ja kun ne siirtyvät takaisin leikkimökkiin, jää lastenhuoneet yhden Ikean pikkutuolin varaan. Minulle saa siis tarjota pieniä pinnatuoleja ja värillä ei väliä :)

Mieheni teki mökkiin myös kiinteän sohvan
Tuo nurkkapöytä on aikoja sitten itse tehty ja se olisi tarkoitus vielä maalata mökkiin sopivammaksi

V leikki viime kesänä paljon leikkimökissä ja pian siellä touhuaa jo meidän pikkuneitikin. Ihanaa! Täytyypä laittaa mökki kesäkuntoon pikimmiten kun sääennuste näyttää vihdoin hyvää! Kunhan tuo saadaan tehtyä, V ja L toivottavat kaverit leikkimään!

2 kommenttia:

  1. Hei, mistä hankitte tuon liukuikkunan vai teittekö itse? Hieno mökki - aikalailla saman mallinen on nousemassa meidän pihaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Appiukkoni on sen itse tehnyt. Tykkään kyllä siitä tosi paljon :)

      Poista