keskiviikko 4. helmikuuta 2015

DIY tyynynpäällinen ja muutoksia nukkumajärjestelyissä

Tein jokin aikaa sitten hopeisella kangasvärillä kuvioita valkoiseen tyynynpäälliseen. Apuna tässä käytin erikokoisia perunan paloja, joilla painoin kuviot tyynynpäälliseen. Lopuksi lisäsin väriä tyhjiin kohtiin pensselillä. Bongasin idean netistä ja kuvio on saanut innoituksen Ferm Livingin kuosista. Ehkä olisi mustalla tullut kivempi, mutta tällä mennään ja hopea sopii ainakin pojan huoneeseen paremmin. Vielä on toinen valkoinen tyynynpäällinen odottamassa kaapissa kuvioitaan. Jos joku innostuu kokeilemaan, niin vinkkinä, että ei kannata tehdä liian matalia paloja, jotta perunasta saa hyvin kiinni. Lisäksi muista laittaa päällisen sisään esim. paperia suojaamaan päällisen toista puolta.



V on siirtynyt muutama viikko sitten omaan huoneeseen nukkumaan, kuten kuvasta näkyy. Tarkoitus oli samalla vähentää yösyömiset kahdesta yhteen ja siinä ollaan onnistuttu kohtuu hyvin. Silloin tällöin tulee V:lle itku puolen yön tienoilla, jolloin mies on mennyt rauhoittamaan pojan uneen. V on kuitenkin ennen nukkumaan menoa syönyt puuroa ja saanut maitoa, joten enemmän tuo on tottumuksesta heräilyä. Meillä on ollut tuossa lattialla pari patjaa, jolloin pojan saa rauhoitettua viereen. Lisäksi saan näin syötettyä makuulteen. Siirtäminen omaan huoneeseen on myös vähentänyt muita heräilyjä yöllä, mikä oli tässä tavoitteena.


Sängyn lisäksi siirsimme huoneeseen vanhan sohvamme. Ajatus oli hankkia lepotuoli, mutta kokeillaan nyt ensin tällä sohvalla kun se kerran on jo valmiiksi olemassa. 

Tässä kaksi leidiä, jotka ovat aina siellä missä tapahtuu :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti