tiistai 17. helmikuuta 2015

Meidän päivä

Ajattelin tehdä postauksen meidän yhdestä normaalista päivästä. Tässä siis yksi päivä viime viikolta.

V heräsi hieman ennen kahdeksaa ja hain hänet omasta sängystä pötköttelemään viereeni. T oli tuolloin lähtenyt jo töihin. Noin 8.15 nousimme ja ensimmäisenä oli vuorossa vaipan ja vaatteiden vaihto. Tämän jälkeen V pääsi leikkimään lattialle ja minä annoin kissoille ruokaa. Sitten ensin oma oma ja sen jälkeen V:n aamupala. Kun V sai syötyä, jatkoi hän leikkimistä ja minä otin kahvikupposen mukaan (ja muutaman palan suklaata :P ) ja menin V:n kanssa leikimään lattialle. Puoli kymmenen maissa V:lle tuli väsy ja laitoin hänet vaunuihin nukkumaan. 


V:n nukkuessa laitoin pyykit koneeseen, laittauduin itse päivään, siistin hieman kotia ja leikin kissojen kanssa. Pikkuiset väsähtivät vierekkäin tuolille, mikä on todella harvinaista.


11.20 V heräsi iloisena ja jatkoimme leikkimistä. Lisäksi valokuvasin hieman ihania tulppaaneja. 12.20 annoin V:lle maitoa ja sen jälkeen taas lisää leikkimistä. 13.45 lähdimme pienelle vaunulenkille ihanaan aurinkoiseen talvikeliin ja V nukkuikin 15.10 asti. V:n nukkuessa söin itse ja join kahvia, jonka kanssa nautin viikonlopulta jäänyttä omenapiirakkaa. Kahvitellessa luin blogeja. 


V:n herättyä hän sai päiväruoan ja siskoni tuli kylään. Siskoni leikkiessä V:n kanssa minä laitoin ruokaa. Neljän jälkeen äitini poikkesi hakemaan siskoni kotiin ja V sai katsella syöttötuolissa kun minä tein ruoan valmiiksi. Viideltä T tuli kotiin ja söimme kanaa sekä perunaporkkanamuusia. V söi tämän jälkeen maitoa ja kuuden jälkeen lähdimme kaikki kolme pienelle vaunulenkille lähikauppaan. Seitsemältä oli kotijumpan aika ja V oli tietysti mukana toiminnassa. Erityisen hauskaa V:stä on, kun hän saa olla painona :) Jumpan jälkeen V pääsi saunaan ja kylpyyn ja siinä lomassa myös minä ja T, tosin vuorotellen. Kahdeksalta oli V:n iltapuuron aika, jonka jälkeen V sai vielä leikkiä, koska ei vaikuttanut väsyneeltä. Yhdeksän maissa iltamaito nassuun, jonka jälkeen V nukahti. Kymmenen aikaan oli uniaika minulle ja T:lle.


Näin meillä :)


4 kommenttia:

 1. Kiva postaus arjesta kuvineen.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanan rauhalliselta menolta! <3 Nauttikaahan näistä päivistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika rauhallistahan tämä nyt vielä on ja kyllä minä ainakin nautin :)

   Poista