torstai 26. helmikuuta 2015

Shoppailua pikkuherran kanssa

Huonosti nukutun yön jälkeen hieman pelotti, mitä päivä tuo tullessaan. Mieheni lähti aikaisin työreissulle ja minä olin suunnitellut meneväni V:n kanssa Ideaparkkiin, koska meillä kerrankin on auto käytössä päivällä. En ole ollut V:n kanssa kaksin missään yhtä kaukana, joten mietitytti, miten meillä sujuu automatkat. Kaupoilla kulkemiseen varauduin rattaiden lisäksi kantorepulla, jonka säädin nyt ensimmäistä kertaa niin, että V:n kasvot ovat minusta pois päin. Kotona testailin ja totesin, että pitäsi saada jokunen sentti vyötärölle, jotta kantorepun saisi hyvin istumaan. Otin repun kuitekin mukaan ja onnekseni sitä ei tarvittu.


Turhaa pelkäsin, matkat menivät kuin unelma! Jes! V nukkui molemmat matkat ja kertaakaan ei kuulunut kitinää :) Lisäksi voin todeta V:n olevan mitä ihanin kauppakaveri. Siellä hän vain hymyili ja naureskeli muille. Olimme reissussa noin neljä tuntia ja vain muutaman kerran kaupoilla kitisi. Yksi muurahaisbody oli pakko ostaa vain koska V niin riemastui kun näytin sitä hänelle. Testasin kotona uudestaan ja edelleen V innostui bodyn nähdessään. 


Nyt on V:llä ulkovaatteita jo ensi talveksikin. Toivottavasti ovat sopivia. Toppahaalaria en vielä löytänyt, mutta onneksi meillä on syksylle kevythaalari jo valmiina. Haluaisin V:lle jonkun ihanan pirteäkuosisen toppahaalarin kun nämä muut ovat yksivärisiä. Kesäksi on nyt myös uimavarustus hankittu :) Itselleni ostin kevyen hupparin, jonka voin nakata niskaan jumpalle mennessä. 





Koska mieheni on yön yli työreissussa, tuli siskoni viihdyttämään meitä. Kivaa! :D Ihanaa, että ei tarvitse olla ainoa aikuinen, koska olen muuten hieman pelkuri yöllä. Kuinka pelottavia kaikki narahdukset ja kolinat ovatkaan! Kerrostalossa tuntui jotenkin turvallisemmalta, mutta kyllä muuten on ihanampaa asua maantasalla...tai noh, ötökät, jos saisi vielä pois sisältä. Niin ja kaipaan kyllä meidän lasitettua parveketta. Sitä taitaa kaivata kissatkin.

Kissat löytää muuten meillä aina ostoskassista, jos ne jättää hetkeksikään lattialle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti