sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Muurikiviallas terassin eteen

Moikka! Pihalla on kuukaudessa tapahtunut taas paljon. Istutuksia on tällä kertaa tehty vain maltillisesti. Muutama ruusu oli kuollut (kunnon viherpeukalo täällä...) ja niiden tilalle ostimme uudet. Lisäksi joitain kasveja on hieman siirrelty...niin ja sitten on tuo uusi istutusallas.

Olemme tänään saaneet valmiiksi terassin eteen istutusaltaan. Altaaseen istutimme kolme kartiovalkokuusta ja neljä Prince of Wales laakakatajaa. Suunnitelmissa oli istuttaa tuijia, mutta puutarhalla päädyimme kuitenkin kartiovalkokuuseen. Se miellytti enemmän silmää ja ei kasva yhtä isoksi kuin tuijat. Lopuksi viimeistelimme altaan valkoisilla koristekivillä. Hieman valkoisempia olisivat kivet saaneet olla, mutta tällä mennään. Näyttää varmaan paljon paremmalta kunhan saamme pihan laatoitettua.

Pihalla olemme myös leventäneet kulkuväylää ja vihdoin öljynneet terassin vanhan osan. Suuri muutos on myös tapahtumut terassilla, jossa on nyt kaiteet.

Tänään olin niin iloinen kun huomasin ensimmäisen ruusuista kukkivan ja seuraava nuppu on jo aukeamassa! John Cabot ei tuottanut pettymystä kauniilla värillään.

Ensi viikko tuo tullessaan meille juhlahumua. Vietämme viikonloppuna V:n ensimmäisiä ja minun 30. synttäreitä. Kiirettä siis pitää ja tällä kertaa keittiössä :)
  

2 kommenttia:

 1. Upea ruusu - ja kaunis piha muutenkin!
  Eksyin tänne tutustumaan äitisi instagramskommentin tähden - ja jäänpä seurailemaan vähän pitemmäksikin aikaa; ruusut ja kissat uppoavat tähän ladyyn - ja kaikki muukin kaunis;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hienoa, että jäät seuraamaan :) Tulossa on ruusupostaus kunhan nuo loputkin tuosta puhkeavat kukkaan.

   Poista